Spor1livesteam

Farvel til 2021

Det har været et besværligt år, med Corona restriktioner helt hen til sommeren. Heldigvis kunne vor gruppe deltage i Spur 1 messen ved Vamdrup over 2 dage. Desværre kom der ikke ret mange for at se de mange pragtfulde anlæg bemandet af de trofaste spur 1 entusiaster. Mon ikke Corona havde noget at sige her?

Den næste store messe var på Danmarks Teknisk museum i Helsingør. Den var en stor succes med rigtig mange besøgende begge dage. Gruppen nød at snakke med og demonstrere deres live-steam lokomotiver og rullende materiel samt komme i kontakt med de mange tilskuere. Mange af dem blev ikke rigtigt overbevist om, at et eller andet sted var lokomotiverne var trods alt eldrevne. Kims store tyske lokomotiv beviste lige det modsatte, det brød i brand! Jeg skal nok love for, at alle skeptikere trak sig tilbage indtil ilden var slukket på både lokomotivet og sporet. Ingen skade og ‘all part of the game’.

Der har ikke været mange ‘GTG møder (Get- To- Gethers) som det hedder i spor 1 sprog af diverse grunde, dog har Ole i Aalborg holdt et par på sit fine anlæg i haven.

I skrivende stund truer Corona igen, så er jeg spændt på, hvor meget vi får lov til at møde og deltage i både haver og messer rundt omkring i landet. Vi må krydse fingre!

Hvis du har lyst til at se os i aktion på de to ovennævnte messer så blot klik ind på You Tube og søg efter de relevante messer.

William.

Ps.: Hvis du er interesseret i spor 1, blot udfyld en e-mail til os, som findes på forsiden, helt til højre under linket Kontakt Os.